Son Güncelleme:
25/03/2022 - 16:09

TARİHÇE:

İlk olarak TBMM bahçesinde kurulmuş olan Üniversitemizin, bakım ve onarım faaliyetlerini Daire Müdürlüğüne bağlı olarak "Bakım Ekibi" adıyla yürütmüş olan Müdürlüğümüz, Rektörlük Makamının 26.11.1962 tarih ve 207-1/1403-1239 sayılı yazısıyla, Üniversitemizin bugünkü yerleşkesine taşınmasının ardından Daire Müdürlüğüne bağlı "Emanet İnşaat Müdürlüğü" adını almıştır. 1990 yılında, Emanet İnşaat Müdürlüğünün Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına bağlanmasıyla "Yapı Bakım Müdürlüğü" adını alan Müdürlüğümüz, halen bu isimle faaliyetlerine devam etmektedir.

MİSYONUMUZ:

Müdürlüğümüzün görev alanına giren bakım ve onarım işlerini, yürürlükteki mevzuat çerçevesinde mevcut personel ve ekipmanız ile en kısa sürede, arzu edilen kalitede ve en düşük maliyetle tamamlayarak, beklenilen hizmeti sunmaktır.

VİZYONUMUZ:

Müdürlüğümüzün görev alanına giren hizmetlerde, alanında uzmanlaşmış personelimizle çağın gerektirdiği yüksek standartlara ulaşarak, Üniversitemize katkı sağlamaktır.

Yapı Bakım Müdürlüğümüzde görev yapmış olan müdürler:

Sn.Atila BÜGE

Sn.Etem ÇİMAGİL

Sn.Fikret OĞUZ

Sn.Metin ALDEMİR

Sn.Hasan YURTOĞLU

Sn.Elvan ODABAŞI

Sn.Demet YÜCEL ÜLGER

Sn. İlhan SEPİN

09 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Sn. Melek ÇAĞLI Yapı Bakım Şube Müdürlüğü görevini yürütmektedir.